Thuis

Chengdu Yafei Optical Instrument Factory

Bedrijfprofiel

Wij zijn een fabrikant in Chengdu, China wordt gebaseerd dat. Een bedrijf met de productie van R&D (zeer belangrijke leden van het team van Instituut van Optica Elektronische Chinese Academie van Wetenschappen) wordt geïntegreerd, marketing, systeem dat van de verkoop one-stop oplossing. Sinds gevestigd in 2009, YOPHY-heeft de filter zich op die cameralens geconcentreerd 10 jaar wordt ingediend. Dit steunde ons die een rijkdom aan beroepservaring van producten hebben geaccumuleerd. Onze lijn van producten behandelt: de IRL-Besnoeiing van Nd GND CPL van de cameralens UVreeksfilters, de filters enz. van de hommellens. Zoals verdergaan om aan onze de lensfilter van de productiecamera te begaan, streven wij ook ernaar om ons op het gebied van optische oogglazen, telescoop, microscoop, mobiele telefoon externe lens uit te breiden. Tegen dat eind, zullen wij reeds opstelling een dochteronderneming in Yantai-stad voor de lancering van deze producten, dit verder onze productendiversificatie verrijken, poogt uiteindelijk onze klanten van de optische oplossingen van uitstekende kwaliteit te voorzien.

 

Wij bezitten professioneel R&D, productie, marketing, verkoopteam, evenals, uitgerust met klassenniveau 100000 de workshop van de reinigingsassemblage, de machine van het Hoge precisieglassnijden, precisie oppoetsende machine, rand malende machine, ultrasone schoonmakende machine enz. En inspectieinstrumenten: A3 het doel van de resolutietest (GB) en 500mm collimatorspectrometer, de hoekmeetapparaat van het watercontact, het dalende meetapparaat enz. van het baleffect Al deze materiaal wordt regelmatig gekalibreerd door onze faciliteiteningenieur, om precisie en totale prestaties van materiaal te beveiligen.

 

Door gemotiveerde ontwikkeling van binnenlandse en overzee markten vele jaren, om stevig het merken kader en netwerk, na jaren inspanningen te scheppen, zijn onze producten uitgevoerd naar sommige landen die rond de wereld, de dekking Europa, de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Australië, Zuid-Afrika, Turkije, India, Pakistan enz. op ons professioneel team, stabiele kwaliteit antwoorden, en de beste dienst, verdienden wij afhankelijkheid van klanten en hun hoge erkenning aan onze producten. Wij zullen altijd klanten van de producten van uitstekende kwaliteit en de beste dienst voorzien.

 

Stem in warm met uw bezoek op om het even welk ogenblik, zijn er enkel 10 minuten auto het drijven door de Luchthaven van Shuangliu International aan onze fabriek, zich verheugt op de samenwerking tussen bedrijven met over de hele wereld klanten.

 

 

 

 

  

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Chengdu Yafei Optical Instrument Factory Chengdu Yafei Optical Instrument Factory Chengdu Yafei Optical Instrument Factory Chengdu Yafei Optical Instrument Factory
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : YOPHY

Aantal werknemers : 45~55

Jaarlijkse omzet : 3Million-4.5Million

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Website: http://en.cnyophy.com/index.html