Thuis

Chengdu Yafei Optical Instrument Factory Kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
Heeft de Optische het Instrumentenfabriek van Chengduyafei sterk R&D-vermogen, de goede dienst en hoogte - kwaliteitsproducten, die van samenwerking op lange termijn waardig is.

—— M. Fang

Deze lens is zeer goed met uniek ontwerp en de goede dienst, zouden wij houden van te blijven kopen.

—— M. Yang

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

De Yophyfilter heeft een Systeem voor kwaliteitscontrole

 

De Yophyfilter is geëngageerd om aan al klantenvereisten en de specificatie te voldoen, evenals aan alle statutair en wettelijke verplichtingen, door voortdurende verbetering van kwaliteitsbewaking te voldoen.
De filters worden getest en door het productieproces geëvalueerd. De spectrofotometer en andere meetinstrumenten zijn gekalibreerd en gehandhaafd om aan de vereisten van onze kwaliteitscontrole te voldoen.

 

De metrologie & de Testende Mogelijkheden

 

1. Spectraal Vastbesloten Metingen van Transmissie, absorptie (optische dichtheid) reflectiecoëfficiënt

 

1.1 overbrengingsinspectie: het gebruiken van spectrofotometer voor spectrale krommen van filter.

1.2 gebruikend A3-het doel van de resolutietest (GB) en 500mm collimator voor het identificeren van resolutie van substraat.

 

2. Optische deklaaginspectie

 

2.1 Hydrophobicity-inspectie: het gebruiken van de hoekmeetapparaat van het watercontact om hydrophobicity van filteroppervlakte te bepalen.

2.2 de test van de oppervlaktehardheid: gebruikend Mohs-schaal van minerale hardheid voor het meten van de hardheid van filteroppervlakte.

2.3 bal-daling test: gebruikend het dalende meetapparaat van het baleffect voor de evaluatie van de effectweerstand van filter.

 

3. De oppervlaktekwaliteit

 

3.1 verschijningsinspectie (om te controleren zijn er om het even welke kras en smet op de oppervlakte van filters): het gebruiken van de lamp van de 100 wattsprojector om de oppervlakterang van het glassubstraat te bepalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Chengdu Yafei Optical Instrument Factory

Contactpersoon: Ms. Wang

Tel.: 15982072178

Fax: 86-28-8584-4435

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)